• +31 (0)10 31 646 40
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Missie & Visie van Rocon BV

De missie van Rocon BV

De visie van Rocon BV

Missie

Met onze
- kwaliteit,
- veilig werken,
- korte doorlooptijd
- en de prijzen,
willen we als Rocon een waardevolle partner op de markt voor onze klanten zijn.

Door mee te denken met de klant om een kwalitatief en betaalbaar conserveringssysteem te adviseren die past bij hen behoefte, willen we als een van meest gekozen bedrijven zijn.

Onze medewerkers en apparaten voldoen aan de hoogste vakkennis kwaliteit- en veiligheidseisen.

Met onze kennis en flexibiliteit kunnen we onze klanten helpen met het leveren van duurzame verfprotectie aan zijn projecten.

Dit verantwoordelijkheidsgevoel kan ons een belangrijke positie en de rol geven in de markt, hierdoor willen wij van Rocon een solide en betrouwbaar bedrijf maken.

Visie

Door regelmatig onze behandelingsresultaten voor te inspecteren en vervolgens onze klanten uitnodigen voor eind inspectie, zijn wij in staat om hiermee het vertrouwen op te bouwen met onze klanten.

Door regelmatige klantencontacten werken we aan een uitstekende klant relatie en de samenwerking. Door kennis over de behoefte van de klant en ontwikkelingen in de markt kunnen we meedenken en goede en kort oplossingen voorzien.

Wanneer het werk extra scholing behoeft, zal het personeel hiervoor opgeleid worden.
We voelen de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor een schoon milieu en zullen hiervoor materialen en juiste werkwijze gebruiken.

Rocon wil de medewerkers een veilige werkplek bieden daarom wordt iedereen opgeleid en van veilige en gekeurde middelen voorzien.